April 28, 2011

Ankara'ya bahar geldi

Havalar ısınıyor, artık gezme zamanı.

Bu bloga çok fazla yazı yazamıyorum. Çünkü kasım ile nisan ayları arasında genellikle şehir dışına çıkmıyoruz, havalar soğuk olduğundan, iş ve okul dertleri ile uğraştığımızdan, tabii bir de hastalıklar var.

Oğlumuz yuvaya başladığından beri ayda en az iki defa hastanedeyiz, antibiyotikler, ateş düşürücüler ve ateş ölçerlerle geçiyor günler. Tam iyileşiyor, verdiği kiloları almaya başlıyor, bir bakıyoruz geceyarısı ateş ve ağlamayla başlayan yeni bir hastalık periyoduna girmişiz. Havalar ısındıkça hastalık olasılığı da azalacak diye ümit etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

Önümüzdeki günlerde Bolu Gölköy'e bir gezi planlıyoruz, onun ardından belki Antalya Kemer, haziran sonunda Marmaris, ağustos sonunda ise Didim. Bunlar planlı olan geziler. Hafta sonlarında yakın yerlere küçük geziler yapar mıyız, şu anda belli değil, ama neden olmasın, en eğlenceli gezilerimiz hep hafta sonlarında yaptığımız iki günlük geziler olmuştur.

Bu sene için Gaziantep'e yemek turu ve arkadaşlarla Prag'da araba kiralayıp kaybolma planımız da var ama bilemiyorum gerçekleşir mi bu geziler. Türk usulü yorumlayalım: Kısmet :)

No comments: